Posts by Fardringle

1) Message boards : Number crunching : Kaktwoos Optimizations are LIVE! (and Y=65 tasks too) (Message 507)
Posted 14 Feb 2021 by Fardringle
Post:
(edit to fix and add numbers)

In my "huge" test sample of two, these are the results on my old graphics cards.

First sample is my GTX 1060. Average run time is 3654 seconds with the 2.11 application and 3462 seconds with the 2.10 application. About a 5% loss in production.
https://minecraftathome.com/minecrafthome/results.php?hostid=596&offset=0&show_names=0&state=4&appid=

And the run times have actually gone up even more on my GTX 750ti. Average of 10687 seconds per task with the 2.11 application and 9996 seconds per task with the 2.10 application. That's a loss of almost 10% in production.
https://minecraftathome.com/minecrafthome/results.php?hostid=649&offset=0&show_names=0&state=4&appid=

The computers are both running the kaktwoos_2.11 application.

Granted, these are old graphics cards so probably not much of a priority. I just thought I'd give a bit of feedback since you've probably mostly tested the new apps on newer graphics cards...
2) Message boards : Number crunching : Stats not exporting since 25/7/2020 (Message 407)
Posted 2 Aug 2020 by Fardringle
Post:
Seems to be working again. Thanks!
3) Message boards : News : We are live (Message 97)
Posted 28 Jun 2020 by Fardringle
Post:
Can stats export please be turned on?

Agreed. Please enable stats exports!

Also, I don't know what's different between my systems and those getting errors, but if it helps to have a reference point, my two computers with GTX 1060 and GTX 750ti aren't having any significant problems running tasks. Out of about 30 tasks so far, there's only one invalid/error task and I think that one was my fault (accidentally killed the process in Windows Task Manager).

Already showing up in Free-DC stats. That was quick, thanks! :)
4) Message boards : News : We are live (Message 57)
Posted 27 Jun 2020 by Fardringle
Post:
Can stats export please be turned on?

Agreed. Please enable stats exports!

Also, I don't know what's different between my systems and those getting errors, but if it helps to have a reference point, my two computers with GTX 1060 and GTX 750ti aren't having any significant problems running tasks. Out of about 30 tasks so far, there's only one invalid/error task and I think that one was my fault (accidentally killed the process in Windows Task Manager).